kinesitherapie, lymfedrainage, Sportkinesitherapie, Medische Oefentherapie, Geriatrie, Rugscholing, acupunctuur
Ons adres
Camiel Paulusstraat 37, 2630 Aartselaar
Bel ons
+32 (0)3 887.09.96
Verstuur een bericht
bc@telenet.be

Neurostructurele Integratie Therapie (NST)

Neurostructurele Integratie Therapie (NST) wordt aanzien als een van de beste technieken om langdurige en chronische pijn te bestrijden.

NST is een uiterst professionele en effectieve bodywork techniek, die bij het toepassen een directe natuurlijke autoregulatie geeft in het spinale kanaal en in het ganse lichaam. We krijgen een snelle eliminatie of reductie van de symptomen, gevolgd door een toename van energie en een algemeen goed en ontspannen gevoel.

NST is een soort zachte weefsel osteopathie, ontworpen om pijn te verwijderen en ons ganse lichaam terug in evenwicht te brengen zowel psychisch als fysisch.

NST is een zeer veilige techniek, die geschikt is voor alle leeftijden, zonder contra-indicaties, te gebruiken bij zowel acute als chronische pijnen.

Voor meer info kan U terecht op de site van NST n.m.l : www.nsthealth.com

Trigger of Myofasciale therapie.

Myofasciale therapie behandelt pijnen die hun oorzaak vinden in een verkeerd functioneren van spieren. In deze spieren ontwikkelen zich pijnpunten, triggerpunten, die pijnen veroorzaken met een specifieke lokatie en uitstralingszone. Via een goede spierdiagnose kunnen deze oorzakelijke pijnpunten opgespoord en bestreden worden met specifieke behandelingstechnieken.

Voor meer info kan U terecht op de site van Trigger; www.trigger.be

Osteopathie

Osteopathie is een manuele geneeswijze. Osteopathie heeft als doel de beweeglijkheid van alle weefsels in het lichaam te optimaliseren. Dit geldt voor spieren, gewrichten, organen, zenuwen, bloedvaten en de hersenen. Zo wordt het geïntegreerd functioneren van het individu bevorderd door het herstellen en versterken van de homeostase in het lichaam. Een behandelingswijze gericht op verbetering van de levenskwaliteit en pijnvermindering door het aanpakken van de oorzaak van het probleem. 'Alles wat leeft beweegt en alles wat beweegt leeft'