kinesitherapie, lymfedrainage, Sportkinesitherapie, Medische Oefentherapie, Geriatrie, Rugscholing, acupunctuur
Ons adres
Camiel Paulusstraat 37, 2630 Aartselaar
Bel ons
+32 (0)3 887.09.96
Verstuur een bericht
bc@telenet.be

Via personal training ervaar je het belang van een persoonlijk uitgewerkt bewegingsprogramma.

Redcord Oefentherapie

Voor de verbetering van de core stability maken we gebruik van de nieuwste oefentechnieken waaronder Redcord oefentherapie. Redcord is een ideaal middel voor functionele krachttraining en blessurepreventie, zowel in therapie, fitness als bij topsport…

Lees meer

Exxentric vliegwiel

Voor onze excentrische oefentherapie maken we onder andere gebruik van het Exxentric vliegwiel oefentoestel waardoor we op een zeer effectieve en snelle manier zowel excentrisch als concentrisch kunnen werken en op deze manier zullen we de sporter sneller kunnen revalideren of trainen.

Lees meer


Tevens beschikken we over een professionele trilplaat waardoor we heel specifieke spieren en spiergroepen kunnen trainen en waardoor we het intercellulair vet kunnen laten afnemen in hoeveelheid.

Maak een afspraak met ons en bespreek met ons uw wensen, wij helpen U graag de juiste weg te kiezen om uw sportieve wensen of dromen waar te maken. Indien gewenst stellen wij samen met een sportarts en na het uitvoeren van een inspanningsproef een individueel trainingsschema op, zodat U op een veilige en gezonde manier tot de nodige sportieve resultaten kan komen.