kinesitherapie, lymfedrainage, Sportkinesitherapie, Medische Oefentherapie, Geriatrie, Rugscholing, acupunctuur
Ons adres
Camiel Paulusstraat 37, 2630 Aartselaar
Bel ons
+32 (0)3 887.09.96
Verstuur een bericht
bc@telenet.be

In ons alternatief pijncentrum proberen we mensen te helpen die reeds gedurende lange tijd met bepaalde pijnen rondlopen.

Met ons team dat bestaat uit; Sam Cannaerts (osteopaat i.o.), Melissa Bettens (manuele therapie), Ken Persoone (manuele therapie) en Bart Ceulemans (kinesiologie, triggerpunttherapie, auriculotherapie, medische oefentherapie, NST) gaan we samen op zoek naar een geschikte oplossing voor uw probleem.

Tevens gaan we vanaf 2019 samenwerken met een diëtiste, tabacoloog, diabetes coach en een verpleegkundige om onze patiënten nog beter te begeleiden. We zullen op een multidisciplinaire manier samenwerken zodat we de patiënt(e) nog beter kunnen begeleiden.


Een medisch probleem kan verschillende oorzaken hebben:

  • Mechanisch: Spieren, bot, fascia, bloedcirculatie, zenuwen…
  • Chemisch: Een tekort of een teveel aan bepaalde stoffen.
  • Emotioneel: Een probleem kan bij zichzelf liggen of van buitenaf komen.
  • Energetisch: Via energieblokkages, littekens, shakra’s, accupunctuur, e.d.

Of het kan een combinatie van verschillende oorzaken zijn.


Ons Motto

Samen staat men sterk is ons motto, daarom werken wij met mensen die in elkaar geloven en die samen willen werken om tot een goed resultaat te komen. De patiënt en zijn probleem moeten centraal staan in het ganse verhaal.

Na een grondige anamnese en de nodige onderzoeken (ook de resultaten van vorige onderzoeken en de info van uw arts) zullen we samen met de patiënt(e) en in samenspraak met ons team een gepast therapieplan opstellen.

Indien we de patiënt niet volledig kunnen genezen, zullen we trachten via een gepast oefenschema, relaxatieoefeningen, ademhalingsoefeningen, houdingscorrectie en de nodige info de patiënt beter te leren omgaan met zijn of haar pijn.

Voor verdere info kan U steeds bij ons terecht via telefoon of mail.